Huolto & talvisäilytys

Huolto

Meillä on sopimus valtuutetun Yamaha-huoltoliikkeen kanssa että sinä asiakkaana saat parasta huoltoa Yamaha moottorillesi. Saamme myös tilattua Yamaha alkuperäisosia.

Yamaha on ollut venemoottoreiden markkinajohtaja jo yli 40 vuotta. Kaikki uudet venepakettimme varustetaan Yamahan laadukkailla moottoreilla. Kokeneet ja ammattitaitoiset huoltomiehemme huolehtivat asennuksista, huolloista, varaosista sekä korjauksista, jotta moottorisi toimisi täydellisesti alusta alkaen ja pitkällä tähtäimellä. Huoltotiimimme käy koulutuksessa kerran vuodessa.

Huoltoliikkeen ammattitaito takaa sen, että myös vaihtoveneemme moottorit ovat kunnossa uutta elämää varten.

 

Talvisäilytys

Pidämme huolen veneestäsi käyttökauden jälkeen. Voimme tarjota ammattitaitoisen kaiken kattavan talvisäilytyksen niin pienille kuin isoimmillekin veneille.

Meillä on säilytyspaikkoja sekä kylmässä että lämpimässä hallissa tai ulkona. Kuljetukset, huolto, pesut, sekä tarvittavat maalaukset, kiillotukset ja muut korjaukset tehdään talven aikana, joten keväällä voi vaan lähteä nauttimaan veneilystä.

Veneiden talvisäilytyspaketti sisältää:

  • Veneen noudon
  • Pesu
  • Huolto
  • Säilytys hallissa
  • Palautuksen vesille

Meiltä saat myös omien toivomuksien muukaan räätälöityjä säilytysratkaisuja. Voimme esimerkiksi tehdä moottorien talvihuollot ja pesut, jonka jälkeen veneesi on valmis vietäväksi omaan säilytyspaikkaasi odottamaan kevään alkamista. Lisäpalveluina teemme kiillotuksia, maalauksia, teak-pintojen käsittelyä ja korjauksia – kaikki mitä veneesi tarvitsee uutta sesonkia varten.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi niin me toteutamme ne!